خانه / آشپزی / یک منوی گیاهی محبوب برای آشپزی آخر هفته ۳۱ مرداد

یک منوی گیاهی محبوب برای آشپزی آخر هفته ۳۱ مرداد

اغلب افراد به خوردن پیش غذا و غذاهای گیاهی تمایل زیادی دارند و اگر شما نیز از این دسته از افراد هستید بهتر است برای آخر هفته تان ست غذایی گیاهی را تهیه نمایید و اعضای خانواده و مهمان هایتان را سوپرایز نمایید.

آشپزی آخر هفته با منوی گیاهی خوشمزه

پیش غذا و غذای اصلی و دسری که برای تهیه یک منوی غذایی انتخاب می کنید بهتر است با یکدیگر مطابقت داشته باشند و اگر شما تمایل دارید آخر هفته ست غذایی کامل و گیاهی را تهیه نمایید بهتر است پیش غذا و غذای اصلی و دسر را به کمک سبزیجات مختلف تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

پیشنهاد آشپزی با منوی گیاهی

دستور تهیه گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری از انواع پیش غذاهای سبک و سالم است و شما می توانید این نوع پیش غذا را به راحتی در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه گل کلم سوخاری

مواد لازم 

  • گل کلم : ۵ پیمانه
  • تخم مرغ : سه عدد
  • آرد : ۱/۴ پیمانه
  • پودر نان سبوس دار : دو پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده : یک پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : یک لیتر
  • سس مایونز : نصف پیمانه
  • ماست چکیده : نصف پیمانه
  • پوست لیمو رنده شده : یک قاشق چایخوری
  • آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
  • شوید خرد شده یا شوید خشک : ۱/۴ پیمانه
  • جعفری خرد شده : به مقدار لازم
  • لیمو ترش : به مقدار لازم

طرز تهیه گل کلم سوخاری 

روغن مخصوص سرخ کردنی را درون قابلمه ای مناسب بریزید به صورتی که روغن نصف قابلمه را پر نمایید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا روغن داغ شود و به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسد.
در مرحله بعدی طرز تهیه گل کلم سوخاری ماست و سس مایونز و پوست لیمو رنده شده و آبلیمو و پودر سیر را درون غذاساز بریزید و این مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید و بعد از یکدست شدن ماست و سس مایونز شوید را درون مخلوط ماست بریزید و سس مخصوص را در مکانی مناسب قرار دهید.

سس ماست مخصوص
ساقه ضخیم گل کلم ها را در این مرحله بکنید و گل کلم های کوچک را جدا نمایید.

پیش غذای گیاهی

برای تهیه خمیر تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و آن ها را با آرد مخلوط نمایید. درون ظرفی دیگر پودر نان و پنیر پارمزان را با یکدیگر ترکیب کنید.
گل کلمی کوچک را درون روغن بیاندازید و اگر گل کلم روی سطح روغن شناور شد آن را از درون قابلمه بیرون آورید سپس گل کلم ها را یکی یکی درون مخلوط خمیر فرو کنید و آن ها را درون مخلوط پنیر و پودر نان بغلطانید و گل کلم ها را درون روغن قرار دهید و آن ها را به صورت مرتب هم بزنید تا طلایی شوند.

سرخ کردن گل کلم

سپس گل کلم ها را با کمک کفگیر بردارید آن ها را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود و تا زمانی که گل کلم ها داغ هستند روی آن ها مقداری نمک بپاشید و این مراحل را برای باقی مانده گل کلم ها تکرار کنید.

گل کلم سوخاری
در مرحله آخر دستور تهیه گل کلم سوخاری لیمو ترش اسلایس شده و جعفری را درون روغن بریزید و آن ها را سرخ نمایید سپس گل کلم را با سس ماست و شوید سرو نمایید.

گل کلم سوخاری خوشمزه

طرز تهیه ته چین سبزیجات خوشمزه

ته چین سبزیجات مانند ته چین مرغ و ته چین مجلسی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب است و اگر شما تمایل دارید غذایی مجلسی را به کمک سبزیجات بپزید بهتر است از تهیه این نوع ته چین غافل نشوید.

ته چین سبزیجات

مواد لازم 

  • برنج : دو پیمانه
  • تخم مرغ : دو عدد
  • قارچ : ۲۵۰ گرم
  • زعفران دمکرده : به مقدار لازم
  • ماست : یک فنجان
  • کرفس حلقه ای نازک خرد شده : ۵۰ گرم
  • پیاز متوسط نگینی خرد شده : دو عدد
  • نخود فرنگی : ۱۵۰ گرم
  • هویج متوسط و نگینی خرد شده : دو عدد
  • کره : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ته چین سبزیجات 

برای پخت ته چین سبزیجات ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و برنجی را که از قبل خیس کرده اید درون آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه برنج به مرحله آبکشی رسید آن را درون آبکش بریزید.
در مرحله بعدی طرز تهیه ته چین سبزیجات پیاز و هویج و نخود فرنگی و کرفس و قارچ را به کمک کره تفت دهید. ماست و تخم مرغ و زعفران دمکرده را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند سپس نصف برنج را درون مخلوط ماست و زعفران بریزید و مخلوط برنج زعفرانی را درون قابلمه تفلون که از قبل چرب کرده اید بریزید و سبزیجات را به همراه برنج سفید به صورت لایه به لایه درون قابلمه بریزید سپس درب قابلمه را به همراه دمکنی روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا ته چین سبزیجات پخته دم بکشد.

ته چین سبزیجات

دستور تهیه ژله سبزیجات دسری خوشمزه و متفاوت

ژله سبزیجات از انواع دسرهای متفاوت و خاص است و شما می توانید با تهیه این نوع دسر میز غذا یا سفره تان را به زیبایی تزیین نمایید.

ژله سبزیحات

  • آب مرغ : دو پیمانه
  • پودر ژلاتین آموتیا ۱.۵ ساشه
  • هویج بخار پز شده : ۱/۲ پیمانه
  • ذرت پخته شده : یک پیمانه
  • نخود فرنگی پخته شده : یک پیمانه
  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

دستور تهیه ژله سبزیجات 

برای تهیه ژله سبزیجات ابتدا نصف پیمانه از آب مرغ را جدا کنید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید سپس پودر ژلاتین را به روش بن ماری درون آب مرغ حل کنید و پودر ژلاتین حل شده را با باقی مانده آب مرغ مخلوط نمایید.
قالب مخصوص دسر را خیس کنید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب را درون فریزر بیرون آورید و دو قاشق سوپخوری از مخلوط ژلاتین را در کف قالب بریزید سپس قالب را دوباره درون فریزر قرار دهید تا ژلاتین نیم بند شود و دوباره قالب را از درون یخچال بیرون آورید و دو قاشق سوپخوری نخود فرنگی و هویج روی ژلاتین بریزید سپس ذرت را روی مخلوط مواد بریزید و مقداری از مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید و قالب دسر را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شود.

روش تهیه دسر سبزیجات

سپس ژله را از درون یخچال بیرون آورید و آن را درون ظرفی مناسب برای سرو برگردانید و این دسر متفاوت را به کمک روش های تزیین ژله به زیبایی تزیین نمایید.

دسر سبزیجات

در این مطلب با طرز تهیه منوی گیاهی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این ست غذایی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

The post یک منوی گیاهی محبوب برای آشپزی آخر هفته ۳۱ مرداد appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

تزیین آش رشته با انواع خلاقیت های جدید (۵۰ ایده جذاب)

در این مطلب با ایده های خلاقانه و جالب برای تزیین آش رشته آشنا خواهید شد که امیدواریم به کمک آن ها بتوانید این نوع آش خوشمزه و پرطرفدار را به زیبایی برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان تزیین نمایید.

The post تزیین آش رشته با انواع خلاقیت های جدید (۵۰ ایده جذاب) appeared first on آرگا.