خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

غذاهای شیرازی مهمان سفره های ایرانی در آخر هفته ۲۳ آبان

در این بخش از آشپزی آخر هفته مجله آرگا دستور تهیه منوی شیرازی را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد که امیدواریم از تهیه این ست غذایی نهایت لذت را ببرید.

The post غذاهای شیرازی مهمان سفره های ایرانی در آخر هفته ۲۳ آبان appeared first on آرگا.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.

خانه / طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

کیک سیب از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و مناسبت های مختلف به راحتی بپزید. در طرز تهیه کیک سیب در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر از گردو یا دارچین استفاده نمایید.

کیک میوه از انواع کیک های پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در پخت کیک تنوع ایجاد کنید بهتر است انواع کیک میوه نظیر کیک توت فرنگی، کیک موزی، کیک آلبالو و کیک سیب را در منزل بپزید.

کیک سیب

مواد لازم

  • سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
  • شکر : ۱ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : سه عدد
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۳/۴ لیوان
  • دارچین : به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب در منزل

برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب و حجیم شوند.

مخلوط شکر و تخم مرغ
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک سیب شیر را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید و بعد از گذشت چند دقیقه روغن را به مخلوط مواد کیک بیفزایید و دوباره مایه کیک را هم بزنید.

افزودن شیر به مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را الک نمایید و در سه مرحله مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و با کمک همزن دستی یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.

مایه کیک
در مرحله بعدی دستور تهیه کیک سیب قالب مخصوص کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و ورقه های سیب را روی مایه کیک بچینید و روی برش های سیب دارچین بریزید.

ریختن مایه کیک درون قالب

قالب را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید و در اواخر پخت کیک گریل را روشن نمایید تا روی سطح کیک طلایی شود.

روش پخت کیک سیب

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک سیب

  1. برای اطمینان از پخت کیک سیب می توانید خلال دندان یا چاقویی را در مرکز کیک فرو کنید و اگر در هنگام بیرون آوردن چاقو یا خلال دندان مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک به خوبی پخته شده است.
  2. برش های سیب نباید ضخیم یا نازک باشند و بهتر است سیب ها را به صورت به هم چسبیده روی سطح کیک قرار دهید تا درون کیک فرو نروند.کیک سیب و دارچین
  3. جنس قالب کیک بهتر است تفلون باشد.
  4. برای چرب کردن قالب کیک می توانید از ارده استفاده نمایید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
  5. اگر به ارده دسترسی ندارید می توانید ابتدا قالب کیک را چرب نمایید سپس آن را آرد پاشی کنید.
  6. ورقه های سیب را می توانید در صورت تمایل داخل کیک سیب قرار دهید.

کیک سیب کیک سیب خوشمزه

در این مطلب طرز پخت کیک سیب را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک بی نظیر و خانگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

The post طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

گیاهان مضر برای حیوانات خانگی، باید مراقبشون باشیم!

برخی از گیاهان آپارتمانی می توانند برای حیوانات خانگی شما مضر و مسموم باشند.