خانه / آشپزی / طرز تهیه مربای برگه زردآلو برای تجربه یک مربای خوشمزه با طعم عالی

طرز تهیه مربای برگه زردآلو برای تجربه یک مربای خوشمزه با طعم عالی

مربا در وعده صبحانه بسیار پرطرفدار است مربا انواع مختلفی دارد که یکی از انواع خوشمزه آن مربای زرد آلو می باشد در ادامه مطلب طرز تهیه مربای برگه زردآلو را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

 

دستور تهیه مربای زرد آلو

مواد لازم

برگه زردآلو : یک کیلو
شکر : ۷۵۰ گرم
آب : ۳ لیتر
جوهر لیمو : کمی
هل : ۶ عدد

طرز تهیه مربای برگه زردآلو

برگ ها را بشویید و اجازه دهید به مدت دو ساعت داخل آب بماند سپس با همان آب رو حرارت قرار دهید تا بجوشد، زمانی که جوشید حرارت راملایم سپس شکر، جوهر لیمو و هل به آن اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه مربای برگه زردآلو اجازه دهید مربا بجوشد تا غلیظ شود و حالا هل ها را از داخل آن بردارید و در ظرف شیشه ای در بسته مربا را بریزید.

نحوه تهیه مربای زرد آلو

طرز تهیه مربای خوشمزه زرد آلو

  • زرد آلو نصف شده و هسته گرفته : یک کیلو
  • شکر : یک کیلو
  • آب لیمو : یک قاشق غذا خوری
  • مغز هسته زرد آلو : به مقدار لازم
  • آب : سه لیوان

زرد آلو ها را همراه با آب داخل قابلمه ای لعابی بریزید و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه بپزد و حالا شکر را داخل فر گرم کنید به اندازه ای که آب نشود فقط در حدی باشد که وقتی به زرد آلو ها اضافه کنید مایع را از قل نیندازد.

به همراه شکر مغز زرد آلو ها را هم اضافه کنید و بعد از زمان چند دقیقه به آن آب لیمو اضافه کنید و اجازه دهید تا مربای زردآلو غلیظ شود و حالا حرارت را خاموش کنید و مربا را داخل شیشه بریزید و در آن را ببندید و برعکس بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه مربای زرد آلو

ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان امیدواریم از روش تهیه مربای برگه زردآلو نهایت لذت را برده باشید و این مربای خوشمزه و خوش طعم را تهیه و در وعده صبحانه نوش جان کنید.

The post طرز تهیه مربای برگه زردآلو برای تجربه یک مربای خوشمزه با طعم عالی appeared first on آرگا.

همچنین ببینید

یک منوی گیاهی محبوب برای آشپزی آخر هفته ۳۱ مرداد

در این مطلب آشپزی آخر هفته با منوی گیاهی خوشمزه و سالمی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این ست غذایی نهایت لذت را ببرید.

The post یک منوی گیاهی محبوب برای آشپزی آخر هفته ۳۱ مرداد appeared first on آرگا.