طرز تهیه سوپ لوبیا | مواد لازم و طرز تهیه سوپ لوبیا خوشمزه و خوش رنگ

طرز تهیه سوپ لوبیا | مواد لازم و طرز تهیه سوپ لوبیا خوشمزه و خوش رنگ

اگر طرفدار سوپ هستید و در این روزهای سرد پاییزی ترجیح می دهید که سوپ
نوش جان کنید ما در این مطلب از بخونیقصد داریم برای شما نحوه تهیه سوپ لوبیا
با گوشت قرمز را قرار دهیم این سوپ خوراکیی کاملی است که سرشار از پروتئین نیز است
در ادامه با ما همراه باشید

نحوه تهیه سوپ لوبیا

آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

جعفری تازه به مقدار دلخواه نمک و فلفل
به مقدار دلخواه سس تند به مقدار دلخواه سیر (خرد شده) ۲ الی ۳ حبه هویج (خرد شده) ۱ عدد
متوسط کرفس (خرد شده) ۲ الی ۳ ساقه پیاز (خرد شده) ۱ عدد کوچک آب ۲ لیتر چاشنی ایتالیایی ۲
قاشق چایخوری لوبیا چیتی (کنسرو شده) ۴۵۰ گرم گوشت گوسفند (گوشت ساق پا) ۹۰۰ گرم

میخوام براتون یه سوپی
رو آموزش بدم که به درد روزای سرد زمستونی میخوره، پاییزی که اینطوری سرد شروع بشه بدون شک یه زمستان
خیلی سردتر رو انتظار میکشه!

راستی این سوپ جوری هست که یه روز بعد از پختش خوشمزه تر هم میشه،
چون طعم های لوبیا، گوشت و سبزیجات به زمان نیاز دارند تا به خوبی با همدیگه مخلوط بشن!این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای ۸ نفر کافی هست.

نحوه تهیه سوپ لوبیا

نحوه تهیه سوپ لوبیا

۱- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین.
شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید ۲ ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن.
بعد لوبیاها رو خشک کنید.

۲- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید.
چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید.
آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.

سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید.
یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از
استخوان جدا بشه.
گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.

۳- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور.

با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!

نکته :

– خارج از ایران برای این سوپ از گوشت
خوک استفاده میکنند.- به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های
خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.

بیشتر بدانید از خواص لوبیا

لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است.

ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.

سنگ کلیه را برطرف می‌کند.سینه و ریه را نرم می‌کند.آب را از بدن خارج می‌سازد.

لوبیای سبز مقوی قلب است.نیروی جنسی را تحریک می‌کند.قاعده آور است.

نحوه تهیه سوپ لوبیا

نحوه تهیه سوپ لوبیا

کلسترول خون را پائین می‌آورد.ضد سرطان است.برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.

به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌کند.

فشار خون را پائین می‌آورد.یبوست را برطرف می‌کند.

در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.

سوران / بیتوته

منبع:پرشین وی

خواندن  ژله هندوانه ای | مراحل تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا به صورت تصویری

نظرات ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *