سوپ هویج و گل کلم

سوپ هویج و گل کلم

سوپ هویج و گل کلم

سوپ یکی از پیش خوراکیهای مناسب وخوشمزه ای است که دارای فواید بسیاری است. ما در
این مطلب از بخونیاین بار قصد داریم برای شما عزیزان یک سوپ رژیمی مقوی را آموزش
دهیم این سوپ ، سوپ هویج و گل کلم نام دارد که علاوه بر ویتامین هایی که دارد دارای چربی سوزی
عالی می باشد.

سوپ هویج و گل کلم

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:

نصف سر یک گل کلم

۲ عدد هویج

۱ عدد پیاز

۱ قاشق چای خوری پر روغن زیتون

۱ قاشق چی خوری زیرۀ سبز

نصف
قاشق چای خوری پودر سیر

یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز

کمی فلفل قرمز (یا پاپریکا)

۱ قرص عصارۀ سبزیجات

۱ قاشق خوراکی خوری
گارام ماسلا

نمک و فلفل در صورت نیاز

آب جوشیده

نحوه تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:

در تابه روغن
را حرارت دهید.
سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که
پیازها شروع به نرم شدن کنند.

هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید.
در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیرۀ سبز، گشنیز و فلفل
قرمز نرم شود.
مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند
دقیقه دیگر پخش شود.

سوپ هویج و گل کلم

گل کلم را به اندازۀ تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید.
کمی از عصارۀ سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید.

باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند – همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط
شد،

آن را رقیق سازید.
بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند.
مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید.
سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید.

در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید.

بیشتر بدانید از خواص گل کلم

یکی از خواص گل کلم این است که گل کلم منبعی غنی از آنتی اکسیدان هایی است
که از سلول‌های بدن در برابر اثرات زیان‌بار رادیکال‌های آزاد و حملات التهابی محافظت می‌کند.
این ماده‌ی خوراکییی مانند سایر سبزیجات چلیپایی دارای مقادیر فراوانی گلوکوزینولات و ایزوتیوسیانات
است که موجب کاهش سرعت رشد سلول‌های سرطانی می‌شوند. مطالعات آزمایشگاهی نشان
داده است که گلوکوزینولات و ایزوتیوسیانات قادرند از بدن در برابر سرطان کولون، سرطان ریه، سرطان
سینه و سرطان پروستات محافظت کنند.

سوپ هویج و گل کلم

سوپ هویج و گل کلم

گل کلم همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئید و فلاونوئید است که خاصیت ضدسرطانی
دارند و نیز در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلفی مانند بیماری‌های قلبی مؤثرند. به‌علاوه،
گل کلم یکی از منابع سرشار از ویتامین C است که خود دارای کارکردهای آنتی‌اکسیدانی است
و به‌دلیل برخورداری از خواص ضدالتهابی موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان می‌شود.

پارس ناز / چطور

منبع:پرشین وی

خواندن  نحوه تهیه سوپ شیر و قارچ

نظرات ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *