سوپ سرد مرغ و ماست

سوپ سرد مرغ و ماست

سوپ سرد مرغ و ماست

سوپ یکی از بهترین وعده خوراکییی برای ماه مبارک رمضان در وعده افطاری است انواع و
اقسام سوپ برای وعده افطاری وجود دارد اما سوپی که درونش گوشت مرغ به کار برود
سیر کننده است زیرا پروتئین لازم را دارد ما در این مطلب از بخونیقصد داریم برای شما
عزیزان نحوه تهیه سوپ سرد مرغ و ماست و سوپ ایتالیایی را آماده کرده ایم

سوپ سرد مرغ و ماست

این سوپ هم یکی از سوپ‌های مناسب فصل تابستان است.
آن‍‌ را تهیه کرده و برای افطارتان نوش جان نمایید.

سوپ سرد مرغ و ماست

مواد لازم

مرغ پخته و ریز شده
یک لیوان

آب لیمو
یک قاشق مرباخوری

شوید خرد شده تازه
سه چهارم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل
به میزان لازم

پودر سیر
یک هشتم قاشق مرباخوری

ماست

۲ لیوان

خیار خرد شده (بدون دانه) یک عدد کوچک

سوپ سرد مرغ و ماست

 

کرفس خرد
شده یک چهارم لیوان

قسمت سبز
پیازچه برش زده ۳ قاشق خوراکیخوری

نحوه تهیه

مرغ، آب لیمو، شوید(اگر شوید خشک بود
یک چهارم قاشق مرباخوری کافی است).، نمک، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰
دقیقه در یخچال قرار دهید.

ماست را هم بزنید تا خامه‌ای و یک دست شود.

مخلوط مرغ، خیار، کرفس و پیازچه را به همراه ماست به سوپ اضافه و سپس آن را سرو کنید.

نوش جان.

بیشتر بدانید از سوپ مرغ ایتالیایی

مواد لازم برای سوپ مرغ ایتالیایی
کره یا روغن زیتون ۴ قاشق خوراکیخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
هویج نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
سیر رنده شده ۴ حبه
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
آرد همه منظوره ۱/۳ فنجان
آب مرغ ۳ فنجان
شیر ۲ فنجان

سوپ مرغ ایتالیایی

سوپ مرغ ایتالیایی

مرغ پخته و خرد شده ۳ فنجان
سیب زمینی نگینی خرد شده ۴۵۰ گرم
ذرت تازه یا منجمد ۱ فنجان
نخود فرنگی تازه یا منجمد ۱ فنجان
ادویه ایتالیایی( اختیاری) ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

در سوپ مرغ ایتالیایی علاوه بر مرغ مخلوطی از سبزیجات متنوع استفاده میشود که باعث میشود
این سوپ هم ظاهری رنگارنگ و زیبا داشته و هم بسیار مقوی باشد. اگر از سوپ های رایج مثل
سوپ جو قرمز و سوپ شیر خسته شده اید و کمی تنوع میخواهید امسال این سوپ پاییزی
خوش آب و رنگ را امتحان کنید. سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و
عطر دلپذیری که دارد انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید.

نحوه تهیه سوپ مرغ ایتالیایی

کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج
و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود ۶ تا ۷ دقیقه در روغن سرخ کنید
تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه
دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود.

آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ
و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد
شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد)
هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید
سوپ حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید
اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است.

سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید.
این سوپ مجلسی و خوش طعم را در ظرف سوپخوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.

منبع:پرشین وی

خواندن  سوپ هویج و زنجبیل | مواد لازم و نحوه تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه

نظرات ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *